5 Aralık 2015 Cumartesi

İse gidenler icin sabah nasil zinde kalkinir

Sabahları dinç ve kendini iyi hissetmen yolu , Düzgün nefes alıp almadığınızı kontrol ettirin . Düzgün nefes almayan insanlar sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorlar . HER şey düzenli derken bir de bakıyor ki uyandığında her yer kaskatı , ağrı ve yorgunluk içinde .
Horlayan ve burun ve gırtlağında problemi olanlar bir doktora baş vursunlar . Gündüzün arada şekerleme yapıp gece uykusu gelmeyenlerde , şekerleme yapmayı bırakıp , gece aynı saate yatmayı denesinler .Bir de gece yemek yemeyi bırakın . Gece çay içenler , bir saatten sonra o uykunun kaçtığını fark edecekler . Eğer bir saat sonra yatarsalar veya hemen  sonra sabah zinde kalkacaklardır .
Gece iyi uyku çekmenin en güzel yolu iyi bir yastıkta yatmak . Yastığın çok yüksek olmamasına dikkat edin .Gazlı içeceklerden uzak durun . Midenizi tıka basa doldurmayın .
Ve de uykunuz düzenli yapın . Sabahları aynı saatte kalkın . İyi uyku için iyi yatakta yatmakta  şart .Gece tartışmalı konulardan uzak durun . Gündüzün hasta edecek şeylerden uzak durun . Gece başınız ıslak yatmayın . Odanın ısısını iyi ayarlayın .Terlemek ve üşümekte , uykuyu etkiler . Annelere yardım eden babalar olursa gece çocuklar hasta olunca . annelerde iyi uyku uyuyabilirler . Birde akşamları alkol alanlar , sabah başı ağrıyarak kalkarlar , bir zahmet içmeden yatsınlar . Birde yatakta yattığınız şekilde önemlidir . Öncelikle sağ tarafınıza yatmanız beden için çok faydalıdır . Bütün önemli organlar sol tarafta olduğu için iç organların yükünü hafifletmiş olursunuz . Midesinden sorunlu olanlar da dikey yatmaları onlar için daha faydalı . Ama gece yatmadan önce yemek yememeleri onların geceyi rahat geçirmelerine yetecektir . 


Gelen Misafirler