8 Kasım 2016 Salı

Anfili filim seneryosu

Yola çıkan , korkunç derecede , bunalıma  giren genç kız , elindeki çantaya bakıp , sinirli sinirli güldü , kolunda ki acıyla yüzü acıyla buruştu . Vurduğu adamın iğrenç yüzü hafızasından silmek istercesine , etrafına bakındı . Başındaki kalın atkıyı iyice sardı ,hava çok soğuk ve ayazdı ,titredi . 

İlerde bir ışık gördü ,ayağındaki ağrıda iyice artmaya başladı . Kızdı , bir daha asla bir erkeğe güvenmeyecekti . O aptal onu kolay lokma sanıp kandıracağını sandı . Ama , o kolay lokma olmamıştı hiç bir zaman . Eğer biraz daha beyfendi takılsaydı ona inanabilirdi , klasik köylü kızı kandıracaktı . Üstündeki kıyafetleri özellikle seçmişti . İnternetten uzun zamandır görüşüyorlardı . Üvey babasından kurtulmaya çalışırken neredeyse hayatından olacaktı . Adamı pataklamış resimlerini çekmiş , video ya da alıp , cebindeki cüzdanı da almıştı . Adamı iyi pataklamıştı . Pataklarken yere düşmüş kalçası ağırmıştı . Eve çaktırmadan geri gelmişti, şu üvey babayı da halledecekti . Şu ana kadar bir şey yapmamıştı ama , adamdan hiç hoşlanmıyordu . Gizlice odasına geçti , çantayı dışardaki depoya sakladı . Odasının kapısını kapatırken lambanın yandığını duydu . Dinledi annesiydi , onu kontrol edecekti . Ona kapıyı kapatacağını söylemişti . Annesi ona kızmış , neden böyle yaptığını sormuştu . Neyse ünüversiteye gidecek bu ortamdan kurtulacaktı .

       Ne kadar saçma bir hayatı vardı , babası öldüğünden beri de,
annesi evlenene kadar iyiydi ama bu üvey herif , baba bile diyemiyordu . Halletmeden bu evden gitmeyecekti ,sonuçta annesini aldatan bir manyaktı . Ama adamın bilmediği kendi manyaklığı . Bu geceki macera ona bazı şeylerin karar almasına neden olmuştu , aynaya baktı , o uzun saçları kesmeye karar verdi , saçlarını da siyaha boyamaya karar verdi , banyoya girip annesinin saç boyalarından siyah olanı aldı , banyo kapısını kapattı , makası aldı saçını kesmeye başladı , saçını kulak arkasına kadar kesti , sonra siyah boyayı alıp , saçını boyadı . Bir saat sonra başka bir kız olup çıktı , o sarışın kız gitti , gözü kara bir kara kız oldu . 
     Sıra kıyafetlerde , gidip aldığı , bol tişört ve kotu , giyip şöyle bir baktı , evet , üvey babası afalayacaktı . Ona öyle bir oyun oynayacaktı ki , hiç bir zaman bunu kendi üvey kızı yaptığını da anlamayacaktı . Aldığı kahverengi lensleri gözüne taktı , biriktirdiği paraların , işe yaraması onu memnun etmişti .Şimdi sıra evden kimseye çaktırmadan çıkmak ve oyuna başlamaktı . Ama önce bir mektup yazmalıydı ,

Gelen Misafirler