19 Ocak 2017 Perşembe

Yeni Dünya Düzeni

Yeni dünya düzeni , diye bir şey yok aslında sadece fiziki değişim var . Yeni dünya düzeni olmayacak hiç bir zaman . İnsanlar para hırsı ve ihtiraslarının ve kötünün iyilere karşı düzeni olacak ve öylede oluyor . Bu hırsta sonunda o fiziki değişimleri sıfırlıyacak olandır . İnternet ve benzeri medya gibi iletişimi sağlayan araçlarda bakacak olursanız , yeni nesli boş beyinlere döndürmek ve amacı hırs ve kazanmak olan canavarlar ve savaş , ölüm beyinlerine kazılıyor . İnsanları amaçsız bir selfi gibi dünyayı görmek ve poz vermekten ibaret görebiliyor . Savaşın ortasındasınız ve yaptığınız şey , hey bana bakın nerdeyim nasıl görünüyorum şeklindeki selfi resminiz .
   Global dünya yavaş yavaş ölüyor , yeni sermayeler yer değiştiriyor ve yakın bir zamanda ABD gibi ülkeler kendi akıllarında , başka ülkelerin kanın nasıl aktığını öğrenecekler ve  masum insanlara yaratık ölmüş gibi bakmayacaklar çünkü  , kendi hayali ve şatafatlı dünyalarına merak salan diğer küçük üllkelerde kendilerine top model seçtikleri ülkeler gibi olmaya kalkınca , onlar onlara muhtaç olacaklar . Doların yerine kendi paraları geçecek ve onlar onların ülkelerine gelmeye başlayacaklar .
 Atom bombası atılınca Hiroşimaya ne kadar tehlikeli bir silah olduğunu anlaşılınca , büyük savaşlardan kaçınılmış , soğuk savaş diye diye küçük ülkeleri sömürdüler büyük ülkeler .
Para her şeyi satın alırken , insanları bir o kadarda alçatmaya devam ediyor . Yakın zamanda kağıt paraların yerine altın alımı yükselince , insanlar devletlerin kağıt paralarına güvenmediği için altın saklayacaklar .
İnternet bir ahtopot gibi her yerimizi sarmış durumda ve bu internet sayesinde savaşların çoğaldığını göreceksiniz . Bizler sosyalleşeceğiz diye kendi ülkelerimizin birçok bilgisini sanal ortamda farkında olmadan vereceğiz . Devletler işler hızlansın diye e-devlet işlemleri ile zamanı ve süreci hızlandırsada bunu kötü kullanacak olan başka kötü devletler olacaktır .
   Dünyanın sonunu merak etmeye gerek var mı , en basiti çok hızlı bir şekilde doğuda savaşlar hızla başlıyor ve bir enkaz görüyoruz . Ya batıda ne var , hiç , Müslüna katlima var bu süreçte , ölen ne Hiristiyanlar ne Museviler , Ne de Yahudiler ..
  Türkler geliyor sesiz adımlarla , tarih tekerrür ediyor , ve Hz . İsayı bekleyenler de senaryolarını gerçekleştirme peşinde . Ama bilmedikleri bir şey var , Kendilerini yaratanın onlar için kaderlerine yazdığı yazı ...
  Eğer kıyametle alakalı konulara bakarsanız , arabalardan ve yeni teknolojiden bahsetmezler . Halbuki oradan atlardan bahsediliyor bu da demek ki teknoloji bittiği anda kıyamet başlayacak ...
Dünya düzeninde para her şeyin rengini belli edecek .

Gelen Misafirler