13 Mayıs 2017 Cumartesi

Anneler Günü

Bu gün anneler günü ve ben yine annesiz bir anneler günü geçiriyorum. Çocuklarımsa iki hafta öncesinden kutlayıp durdular , bense sanki anneme olan özlemim dolayısı ile bu günü es geçmek istiyorum . Elim telefona gidiyor her akşam  ama sonra onun öldüğü aklıma geliyor . Küçük oğlum benim bu halimi fark etti ve devamlı anneye kendi yaptığı hediyelerle benim aklıma çelmeye çalıştığını görünce bir nebze bu kederime gem vuruyorum .
   Anne olmanın en güzel yanını düşündüğümde onları kucaklayıp kokladığımda aldığım o nefesteki şükür ve verene hamd edişimdir. Bu emanetlere nasıl bakılacak yada ilerde ne olacaklar bilmiyorum ama elimden geldiğince onlara bakacağımı biliyorum . Hiç unutmuyorum bir işten geç gelmiş ve geç yatmıştık , okadar yorgundum ki hemen uyumuşum ,biz uyurken etrafta hırsız olduğu jandarmaya gitmiş bizim evden ışık gördüğü için eve seslenmişler ama biz okadar derin uyuyorduk ki silah sesini bile duymadık , tam o esnada oğlumun huzursuz şekilde yatağında döndüğünü duydum , üstünü açmıştı yeniden , o hışırtısına uyanmış ama jandarmanın evin dışında kıyameti kopardığını işitmediydik . Annelik güdüsü diye bir şey var , bizde olan bu radara göbek bağı da diye biliriz , göbek her ne kadar kesilsede bizim Wİ-Fİ miz açık .
   Annem seni çok özledim , AllaH sana ve babama Rahmetinin sonsuzluğu içinde muamele eder .Eve anne babasız kalınca , çocuklarla bu açığı kapatıyorum .Umarım hiç bir anne unutulmaz ve umarım hiç bir anne üzülmez . Olan hep annelere oluyor . Dünyaya gelen tüm varlıklar annelerin merhametli elinden geçiyor , her üzüntü kederde dolayısı ile annelere ait oluyor .
    Bu gün anne olmak güzel olacak .. İiyiki  evlatlarımız var da anneler gününü hatırlıyorlar .Anne
ler gününüz kutlu olsun .

Gelen Misafirler